Proč a komu

Obsah příspěvků zajišťuje a na Vaše připomínky bude odpovídat předseda samosprávy 109b, p. Vyparina.
Webmasterem těchto stránek je Mgr. Ing. Radek Novotný, předseda sousední samosprávy, 777 083 126, coney@centrum.cz
Pokud vkládá vlastní text, je to u něj výslovně uvedeno.

Texty na těchto stránkách jsou určeny zejména obyvatelům domu, stránky jsou "elektronickou nástěnkou", neboť nástěnka ve vchodě domu je často terčem vandalů.

neděle 3. května 2015

Oznámení k vyklizení společných prostor

Oznamujeme uživatelům bytů v bytovém domě Strnadova 11, Brno, že pokud nevyklidí společné prostory kočárkárny, sklepů, schodiště, kde neoprávněně skladují různé hořlavé věci (nábytek, papírové krabice, barvy, pneumatiky, aj.) do uvedeného termínu, bude přistaven kontejner a na náklady samosprávy budou tyto výše uvedené prostory vyklizeny bez náhrady.

TERMÍN ODSTRANĚNÍ :       31. 5. 2015

V případě kontroly inspektorem státního požárního dozoru Hasičského záchranného sboru může být udělena fyzické osobě, za porušování zásad požární ochrany, finanční pokuta až do výše 25 000,- Kč (zákon ČNR o PO č. 133/1985 Sb. v platném znění, prováděcí vyhláška MV č. 246/2001 Sb.)

Dále Vás upozorňujeme, že v případě vzniku požáru způsobeného porušováním předpisů PO, neprovede pojišťovna 100% plnění pojistné události.

Děkujeme za pochopení.

Za VS : Ing. Vyparina Lubomír – předseda Samosprávy 109b
Za MÍR SBD : Šindelková Božena – osoba odborně způsobilá v PO

V Brně dne 3. 5. 2015

1 komentář:

  1. Jakmile se někdo dozví že existuje nějaká stěhovací firma Praha která je skutečně kvalitní a udělá vám první poslední bez nějakých velkých problémů tak se celkem rychle rozkřikne že je fajn někoho takového oslovit. My jsme se k této firmě také dostali takovou náhodou.

    OdpovědětVymazat